20

Vite

Eksperience

Kompania POWER (Swid) ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1998 në fushën e burimeve të energjisë duke prezantuar në tregun Shqiptar gjeneratorët Diesel të markës Broadcrown prodhuar në UK, paisje UPS të ushqimit On-line për kompjuterat dhe paisjet e tjera me përgjegjësi.

Gjeneratorët elektronikë (Invertitorët) të cilët krijojnë vijimësi të punës në kohën e ndërprerjeve të energjisë nga bateritë; të përmirësimit të parametrave të rrjetit elektrik nëpërmjet Rregullatorëve Automatikë të Tensionit mono fazë dhe tre fazorë.

15

Vite

Eksperience

Kompania POWER (Swid) ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1998 në fushën e burimeve të energjisë duke prezantuar në tregun Shqiptar gjeneratorët Diesel të markës Broadcrown prodhuar në UK, paisje UPS të ushqimit On-line për kompjuterat dhe paisjet e tjera me përgjegjësi.

Gjeneratorët elektronikë (Invertitorët) të cilët krijojnë vijimësi të punës në kohën e ndërprerjeve të energjisë nga bateritë; të përmirësimit të parametrave të rrjetit elektrik nëpërmjet Rregullatorëve Automatikë të Tensionit mono fazë dhe tre fazorë.

Dëshironi të konsultoheni me ne mbi projektin tuaj?

Ne jemi një kompani miqësore me mjedisin për energjinë e rinovueshme dhe ofrojmë një portofol të gjerë të teknologjive, produkteve dhe zgjidhjeve për klientët tanë globalisht

Dëshironi të konsultoheni me ne mbi projektin tuaj?

Ne jemi një kompani miqësore me mjedisin për energjinë e rinovueshme dhe ofrojmë një portofol të gjerë të teknologjive, produkteve dhe zgjidhjeve për klientët tanë globalisht

Shërbime

null

Gjenerator

null

Panele Diellore

null

UPS

null

Stabilizator

Projekte të realizuara nga ne