MIRËSEVINI NË POWER SWID

20 VITE EKSPERIENCË

Kompania POWER (Swid) ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1998 në fushën e burimeve të energjisë duke prezantuar në tregun Shqiptar gjeneratorët Diesel të markës Broadcrown prodhuar në UK, paisje UPS të ushqimit On-line për kompjuterat dhe paisjet e tjera me përgjegjësi.

Gjeneratorët elektronikë (Invertitorët) të cilët krijojnë vijimësi të punës në kohën e ndërprerjeve të energjisë nga bateritë; të përmirësimit të parametrave të rrjetit elektrik nëpërmjet Rregullatorëve Automatikë të Tensionit mono fazë dhe tre fazorë.

about_right2

PËRSE TË NA ZGJIDHNI NE

null

Kënaqshmëria 100%

null

100% Besueshmëri

null

100% Cilësi